zaterdag, 28. oktober 2006 - 23:03

Excelsior in 95ste minuut naast Vitesse

Invaller Johan Voskamp werd zaterdagavond de ‘man of the match’ bij Excelsior. Lange tijd leek Vitesse er met een overwinning vandoor te gaan, maar in de 95ste minuut van de wedstrijd sleepte de Rotterdammers toch nog het verdiende punt uit het vuur: 2-2.

Vitesse kwam na een half uur op voorsprong via Anduele Prijor en tien minuten voor de theepauze werd het zelfs 2-0 voor de gasten uit Arnhem. Vanaf dat moment leek de wedstrijd gelopen, maar doordat Danko Lazovic zich vlak na zijn goal liet gaan kwam Vitesse met tien man te staan.

Door de rode prent voor de Serviër rook de thuisploeg in de tweede helft bloed. Het doelpunt van Bruins in de 61ste minuut deed Woudestijn dan ook opveren. Toch moesten de toeschouwers in het stadion nog wachten tot de vijfde minuut van de extra tijd voordat eindelijk de verdiende gelijkmaker achter doelman Harald Wapenaar geprikt werd: 2-2.