zondag, 1. januari 2006 - 14:21

Gewonde bij schietpartij op woning

Bunschoten-Spakenburg

De politie is op zondag 1 januari, om 06.25 uur, gestuurd naar een woning aan de Zuiderzeelaan waar een 48-jarige vrouw door ambulancepersoneel werd behandeld aan een verwonding vermoedelijk veroorzaakt door een projectiel.

Uit het onderzoek door de politie bleek dat er in het slaapkamerraam van de bewoonster meerdere inslagen waren en dat deze vermoedelijk waren veroorzaakt door van buiten afgevuurde kogels.

Door de politie werd direct een uitgebreid buurtonderzoek en technisch onderzoek verricht waarbij bleek dat er vanaf de balkons van een tweetal woningen aan de Almarestraat was geschoten in de richting van de woning aan de Zuiderzeelaan. Eén van de afgevuurde projectielen heeft, via het slaapkamerraam, het slachtoffer verwond.

Twee verdachten, beiden inwoners van Bunschoten-Spakenburg en respectievelijk 27 en 30 jaar oud, zijn op zondag 1 januari, om 17.30 uur, aangehouden en ingesloten.
Het onderzoek naar de juiste toedracht en omstandigheden wordt voortgezet.Het slachtoffer verblijft nog in het ziekenhuis en wordt aan haar verwonding behandeld.
Provincie:
Tag(s):