maandag, 2. januari 2006 - 19:05

Groen licht voor Kromkamp

Jan Kromkamp zal deze week waarschijnlijk definitief naar Liverpool vertrekken. De Oranje-international heeft groen licht nu Josemi zijn goedkeuring heeft gegeven aan een overgang naar Villarreal.

Kromkamp was al enige tijd akkoord met The Reds over een contract tot medio 2010. Ook de clubs hadden hun toestemming al gegeven voor een ruil van beide verdedigers. Nu ook Josemi rond is met Villarreal, kan de ruilovereenkomst worden afgerond.

Josemi speelde vier seizoenen bij Málaga alvorens hij in de zomer van 2004 naar Liverpool verkaste. Daar kwam hij echter weinig aan spelen toe. Naar verluidt tekende hij bij Villarreal inmiddels een contract tot medio 2010. Ook Oranje-international Kromkamp zal dinsdag zijn contract op Anfiel Road ondertekenen.

De rechtsback kwam na zijn overgang van AZ naar Spanje weinig aan spelen toe (zes competitie- en vier CL-duels) en gaf te kennen in de winterstop op zoek te gaan naar een nieuwe club. Even waren er flirts met Ajax, PSV en FC Porto, maar uiteindelijk wordt het dus Liverpool.
Categorie:
Tag(s):