donderdag, 19. oktober 2006 - 23:24

Heerenveen knap gelijk, Parma verslaat Odense

SC Heerenveen heeft een knap gelijkspel geboekt in de uitwedstrijd tegen Osasuna. De Friezen onder leiding van trainer Gertjan Verbeek wisten niet tot scoren te komen, maar incasseerden ook geen tegendoelpunt.

Het punt was echter zwaarbevochten. Aan de zijde van Heerenveen vielen maar liefst zes gele kaarten, waarvan er twee voor Lasse Nilsson waren. De Zweed werd in de 84-ste minuut met zijn tweede gele prent van het veld gestuurd.

Parma boekte tegen Odense BK een goede zege. De Italianen kwamen in de zevende minuut al op achterstand door een doelpunt van Hansen, maar Parma ging via een doelpunt van Dessena rusten met een 1-1 op het scorebord.

In het tweede bedrijf stelde Parma orde op zaken. Via Budan liep het uit naar 1-2, dit werd ook de eindstand.