zondag, 8. januari 2006 - 15:26

Inschrijving voor Campzone begonnen

Eindhoven

Codemasters Campzone 2006 heeft vannacht haar inschrijvingen geopend. Nederlands grootste outdoor Game event biedt 11 dagen game vakantie komende zomer.
<BR>De 6e editie zal wederom plaatsvinden op het evenementen terrein van Walibi World te Biddinghuizen. Het game event start op 21 juli 2006 om 00.01 en duurt tot en met 31 juli 2006.

Het event zal dit jaar plaats gaan bieden aan 2250 deelnemers. Deelnemers overnachten in tenten, caravans of campers die alle verbonden zullen zijn via een supersnel fibernetwerk. Codemasters Campzone is de ultieme vakantie voor gamers!

Competitie
Er zullen tientallen PC, xbox360, xbox, PS2, Gamecube, PSP en NDS competities plaats vinden. Voor elk wat wils dus! Uiteraard zullen de meest populaire games hiervoor gebruikt gaan worden.
Met een beetje geluk hoopt de organisatie ook al de PS3 of Nintendo Revolution op het terrein te hebben.

Codemasters
Hoofdsponsor Codemasters zal het nodige in petto hebben met hun nieuwste line up van Games die worden getoond tijdens het 11 daagse game event. Een aantal van de nieuwste Codemasters games zullen voor de eerste keer getoond worden en gespeeld kunnen worden door de deelnemers, een unieke game ervaring.

Demozone
Demozone zal in 2006 niet ontbreken en men kan weer aan de slag met de andere kant van games, de graphics, geluid en code. Demozone zal ook een flink aantal competities opzetten.

HCC
Bij voldoende deelnemers zal voor de eerste maal uitbreiding gaan plaatsvinden naar een 2e veld. Een van de nieuwe sponsors, HCC zal hier als eerste gebruik van gaan maken. Op een apart gedeelte zullen zij voor HCC leden als field admin gaan opereren. Daarnaast zullen er op het HCC veld allerlei extra activiteiten gaan plaatsvinden, die voor alle deelnemers open staan.

Casemodden
Het zal ook weer mogelijk zijn om je PC en eventueel je console geheel om te bouwen naar je eigen stijl en wens in het Casemod gedeelte.

Fun
Fun is een belangrijk begrip voor Codemasters Campzone en de organisatie van Gameparty zal alles uit de kast halen om met een aantal zeer leuke verassingen te komen. Hierbij zal ook steeds meer nadruk gelegd worden op de console gamer.
Categorie:
Tag(s):