maandag, 9. januari 2006 - 14:00

LaCie introduceert draagbare dvd-brander

Amsterdam

LaCie introduceert als eerste een volledig draagbare dvd-brander met FireWire-busvoeding, inclusief Toast 7 Titanium-software voor het branden van cd's en dvd's. De brander biedt uitgebreide nieuwe functies voor multimediatoepassingen, zoals het in één stap converteren van DivX-downloads naar dvd. Daarnaast zijn eenvoudig HD-diapresentaties samen te stellen.

De nieuwe LaCie-brander brandt meer dan 50 uur muziek op één enkellaags dvd met Dolby Digital-geluid. Met behulp van de LightScribe-technologie kan de LaCie Slim DVD±RW Design by FA Porsche labels van zeefdrukkwaliteit op speciale schijven branden.

"De LaCie Slim DVD±RW Design by FA Porsche is de meest uitgebreide en compacte cd- en dvd-brander die momenteel op de Mac-markt beschikbaar is", aldus Ward Bauwens, Area Manager Benelux bij LaCie. "Deze draagbare brander met krachtige FireWire-bus biedt de beste combinatie van LightScribe-labeling en eenvoudige aanpassingsfuncties met Toast 7 Titanium. Op die manier kunnen gebruikers altijd en overal professioneel uitziende cd's en dvd's branden."

De nieuwe LaCie-brander schrijft naar DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/RW en dubbellaags 8,5 GB DVD+R DL-media. Dit alles is mogelijk in een compacte, door FA Porsche ontworpen behuizing, die optimale mobiliteit waarborgt. De combinatie van de meegeleverde Deja Vu backupsoftware en de optie om gegevens met Toast 7 Titanium over verschillende schijven te verspreiden, maakt van deze brander ook een eenvoudig en betaalbaar backupsysteem.

Gebruikers kunnen met de LaCie LightScribe-labelsoftware eenvoudig labels van zeefdrukkwaliteit maken en deze rechtstreeks op cd's en dvd’s branden. Dit alles zonder printer of inkt. Door de speciaal gecoate LightScribe-schijven te gebruiken, zijn snel en nauwkeurig professioneel uitziende labels te maken op basis van eigen afbeeldingen, tekst en foto's. De afbeeldingen op de schijven zijn op te slaan en opnieuw te gebruiken voor toekomstige projecten. Cd's en dvd's die LightScribe ondersteunen, zijn rechtstreeks bij LaCie of in de meeste (online) winkels te verkrijgen.
Categorie:
Tag(s):