zaterdag, 19. augustus 2006 - 15:55

Liverpool zonder Kuijt stelt teleur

Liverpool is de competitie niet erg overtuigend begonnen. De ploeg van manager Rafael Benitez kende een moeilijk middagje tegen Sheffield United en ging met een stand van 1-1 richting douche.

In de eerste helft waren er maar weinig hoogtepunten te noteren. De beste kans kwam van de voet van Fabio Aurelio, die een vrije trap nog net gered zag worden door de Sheffield-doelman.

Tegenvaller voor Benitez was het uitvallen van zowel Riise of Carragher. Vooral de kwetsuur van de Noor zag er niet goed uit. Met een brancard werd hij van het veld gedragen.
Na rust kwam de thuisploeg sterk uit de startblokken. Dat resulteerde in de openingstreffer van Hulse. Met een krachtige kopbal liet hij Reina volledig kansloos.

Liverpool -zonder Kuijt, maar met Zenden en Kromkamp in de basis- probeerde wel van alles, maar kon alleen iets terug doen via de penaltystip. Robbie Fowler wist wel raad met dit kunstje en schoot beheerst raak.

Zodoende verliest Liverpool direct punten en neemt de ploeg het dinsdag met niet al teveel zelfvertrouwen op tegen Maccabi Haifa in de voorronde van de Champions League.