vrijdag, 6. januari 2006 - 12:15

Met alcohol kampende automobilisten

Kampen

Drie automobilisten in Kampen hebben een bekeuring gekregen voor het rijden onder invloed van alcohol, te beginnen met een 40 jarige inwoonster uit Kampen die als bestuurster onder invloed werd aangehouden in het winkelcentrum Penningkruid.

De vrouw had even daarvoor de schuifpui van de ingang van het winkelcentrum met haar auto geramd. Hierdoor was veel schade ontstaan. Bovendien bleek, dat het rijbewijs al vanaf maart 2004 ongeldig was verklaard. Voor het rijden onder invloed en het ongeldige rijbewijs heeft zij een proces-verbaal gekregen.

Een 25 jarige automobilist werd onder invloed van alcohol aangetroffen op de Lovinkstraat. De ademtest gaf een resultaat van 255 ug/l. Op de verdachte is de nieuwe regeling van toepassing van "Beginnende bestuurders" die per 1 januari van kracht is geworden. De verdachte kreeg een proces-verbaal.

Op de Lovinkstraat liep nog een automobilist uit Kampen tegen de lamp. De 21 jarige bestuurder blies bij de controle 125 ug/l. Ook voor hem pech gezien de nieuwe regeling van "Beginnende bestuurder", die per 1 januari 2006 van kracht is geworden.
Ook hij ging met een proces-verbaal op zak naar huis.
Provincie:
Tag(s):