vrijdag, 6. januari 2006 - 8:45

Onderzoek gewapende overval nog volop bezig

Beek

De politie is nog steeds volop bezig met het onderzoek naar aanleiding van een gewapende overval vrijdag 16 december op een gezin in hun woning aan de Bosweg in Beek. Alle mogelijke onderzoeksrichtingen worden nagegaan. Donderdagmiddag werd met een speurhond in de omgeving van de woning gezocht.

Ook hebben rechercheurs inmiddels met meerdere getuigen gesproken. Naar aanleiding van het eerdere opsporingsbericht zijn enkele tips binnengekomen. Deze worden onderzocht.

Donderdagmiddag heeft een speurhondengeleider met zijn hond onder andere het bosperceel tussen de Bosweg en de Oosterbergweg afgezocht op zoek naar sporen of achtergebleven voorwerpen.

Vermoedelijk is bij de overval gebruik gemaakt van een auto. Deze kan in drie richtingen zijn weggereden, richting Berg en Dal, Kranenburg en Nijmegen. Mogelijk is getuigen in of rond Beek opmerkelijk rijgedrag opgevallen van een bestuurder op vrijdag 16 december tussen 23.15 uur en 23.30 uur. Getuigen kunnen dit melden aan de recherche van het district Tweestromenland op telefoonnummer 0900-8844. Ook mensen die menen anderszins informatie te hebben, worden verzocht dit te melden.
Provincie:
Tag(s):