vrijdag, 1. december 2006 - 17:25

Open Huis begraafplaats en crematorium

Middelburg

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de accommodatie van de begraafplaats en het crematorium aan de Westelijke Oude Havendijk in Middelburg uit te breiden, te moderniseren en te verbeteren. Bent u ook nieuwsgierig hoe het is geworden? Kom dan zaterdag 9 december tussen 12.00 en 16.00 uur naar het Open Huis om het resultaat te bekijken.

De aula, ontvangstruimte, condoleanceruimten en familiekamer zijn uitgebreid en / of verbouwd en voorzien van nieuw meubilair en aankleding. Daarnaast is de klimaatbeheersing in het gebouw verbeterd en zijn de luifel en het voorplein onder handen genomen. Dit alles om er weer een mooie accommodatie van te maken die qua uitstraling past bij Middelburg en bij deze tijd.



Tijdens de periode van de werkzaamheden konden uitvaartdiensten uiteraard wel doorgaan, maar het was soms wel moeilijk om alles ingepland te krijgen. Zowel voor nabestaanden als voor medewerkers van de begraafplaats was dit niet altijd even makkelijk. Het gemeentebestuur wil iedereen bedanken voor zijn of haar begrip en medewerking.
Provincie:
Tag(s):