maandag, 2. januari 2006 - 12:05

Politie Flevoland gaat de provincie in

De Politie Flevoland gaat in de eerste weken van januari de provincie in. Op drie achtereenvolgende zaterdagen doet een Politie Karavaan alle Flevolandse gemeenten aan. Deze karavaan bestaat uit bijna alle soorten politievoertuigen die in Flevoland in gebruik zijn en wordt bemand door medewerkers van het korps. Zij vertellen inwoners van Flevoland graag over hun werk.

De Politie Karavaan is een reactie op de vraag van veel inwoners van de Flevolandse gemeenten om meer opendagen. De Nederlandse politie houdt één opendag per jaar op de tweede zaterdag van oktober. Met de karavaan schept Politie Flevoland nieuwe mogelijkheden om meer en beter contact te hebben met haar inwoners. Een warm contact in de koudste tijd van het jaar.

De Politie Karavaan begint zaterdag 7 januari ’s ochtends om 10.00 uur op het Stadhuisplein in Lelystad en ’s middags id de karavaan te zien in Dronten. Op 14 januari is de karavaan in Emmeloord en Urk te zien en op 21 januari zijn Zeewolde en Almere aan de beurt. Naast het bekijken van allerlei politievoertuigen, is er ook een speurhond aanwezig. Fietsers kunnen hun rijwiel laten graveren en je kunt je vingerafdruk laten nemen.
Provincie:
Tag(s):