dinsdag, 10. januari 2006 - 19:34

Politie start onderzoek naar vermiste vrouw

Mijdrecht

De politie is een onderzoek gestart naar de verblijfplaats van een 27-jarige vrouw uit Mijdrecht. Eind november 2004 meldde familie van de vrouw uit Amersfoort dat zij al enige tijd geen contact meer kon krijgen met de 27-jarige vrouw uit Mijdrecht. Uit politieonderzoek bleek dat de vrouw al eerder een aantal weken van huis was geweest zonder aan te geven waar zij verbleef. Ook werd duidelijk dat zij in een aantal gevallen in beeld was gekomen bij politieonderzoeken in binnen- en buitenland.

Vanaf de melding van de vermissing heeft de politie meerdere malen een bezoek gebracht en contact gehad met de man en de kinderen van de vrouw. Omdat het contact tussen haar en de familie nu al geruime tijd volledig verbroken is en bij de politie geen signalen meer over de vrouw binnenkomen, is een aantal weken geleden besloten een onderzoek naar haar verblijfplaats in te stellen.

Gezien de achtergrond en het verleden van de vrouw heeft de politie niet eerder een actief onderzoek naar de verblijfplaats van de vrouw ingesteld.
Provincie:
Tag(s):