dinsdag, 10. januari 2006 - 17:13

Politie vraagt getuigen

Hoonhorst

In de periode tussen Kerst en Oud- en Nieuw werden in de gemeente Hoonhorst een groot aantal goederen moedwillig vernield.
Uit een grote kerstboom die op het terrein van de kerk stond werden lampen vernield en gestolen. Ook van een andere kerstboom op het Kerkplein werden de lampen vernield.
Deze zinloze vernielingen zijn tijdens de kerstdagen aangericht,
terwijl in de oudejaarsnacht ook nog de nodige zaken werden gesloopt.

Een informatiebord over de inrichting van het nieuwe plein, een algemeen informatiebord alsmede een bord met daarop een plattegrond werden door vandalen compleet vernield.
Van een horecagelegenheid aan de Kerkstraat werd de buitenverlichting vernield.

Deze vernielingen jagen de gemeenschap op hoge kosten. Extra kosten, waarvoor de gemeenschap en u als burger uiteindelijk opdraaien.

Daarom neemt de politie deze vernielingen hoog op en is een onderzoek gestart. De politie vraagt daarbij om uw hulp.

Zij is op zoek naar mensen die in de periode tussen Kerst en Oud- en Nieuw getuige waren van de vernielingen of die iets anders gezien of gehoord hebben wat tot de aanhouding van de dader(s) van deze vernielingen kan leiden.

Bent u getuige geweest van, of heeft u informatie over de vernielingen, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of mail met: dalfsenommen@ijsselland.politie.nl.

Kent u de dader(s), maar kennen de daders u ook, dan kunt u ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad anoniem (Bel M) op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):