donderdag, 2. februari 2006 - 6:41

PSV halve finalist in Gatorade Cup

PSV heeft zich in het nieuwe stadion Euroborg ten koste van FC Groningen geplaatst voor de halve finales van de Gatorade Cup. De Eindhovenaren dankten het behalen van de volgende ronde aan een flitsend eerste half uur.

PSV zocht vanaf het beginsignaal de aanval en zag die strijdwijze binnen vijf minuten bekroond worden met een doelpunt. Aanvoerder Cocu tikte een vrije trap bij de tweede paal in buitenspelpositie binnen.

Even later tekende Farfan voor de 0-2 na een mooie een-twee met Alex. In de 27e minuut was het weer raak. Wederom Cocu vond het net, ditmaal met een prachtige omhaal.

Vanuit die riante uitgangspositie liet de ploeg van Guus Hiddink FC Groningen het spel maken. Daar had de club uit het noorden problemen mee totdat Nevland vlak na rust voor de 1-3 zorgde.

Na die goal ging de thuisploeg voluit spelen, maar de aansluitingstreffer van Fledderus in de 87e minuut kwam te laat.