zondag, 31. december 2006 - 17:20

Travestierevue La vie en rose in het Scheldetheater

Terneuzen

Eindelijk is het zover, de Glitter en glamour uit Zeeland "La vie en rose spectacle de Travestie " gaat de Nederlandse Theaters in. 5 Januari gaat de tour van start in het Scheldetheater van Terneuzen onder het motto 'Het wordt nacht in Europa'. Na jaren haar sporen te hebben verdient op de internationale bühnes van b.v. Duitsland, België, Zwitserland en Frankrijk is nu ook Nederland aan de beurt om te genieten van de meesters der metamorfose en beginnen de tournee in Zeeland.

Producent Ruud de Graaf" (o.a. bekend van de musical "Wat zien ik") durfde het aan om ongezien deze travestiegroep in zijn stal in te lijven . De regie en setting is in handen van ; "Monique Aerssens". Voor de liefhebbers van de klassieke Travestieshows van weleer is dit de ultieme kans om Diva's van heden en verleden aan zich voorbij te zien trekken in sneltempo.

Enige voorbeelden; Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Edith Piaf , Cher en Liza Minnelli. Verder zullen ook de hedendaagse musicals niet vergeten worden zoals; Evita, Elisabeth en The phantom of the opera.
Provincie:
Tag(s):