zondag, 1. januari 2006 - 22:41

Verdwaalde kogel treft man

Sittard-Geleen

Een 39-jarige inwoner uit Sittard kreeg in de Nieuwjaarsnacht de schrik van zijn leven toen hij kort na de jaarwisseling, terwijl hij voor zijn woning aan de Hodgesstraat naar het vuurwerk stond te kijken, plotseling een stekende pijn in zijn buik voelde. Nadat de man naar binnen was gelopen om te kijken wat er aan de hand was, bleek dat hij een oppervlakkige wond in zijn buik had van enkele centimeters lengte.

Omdat zijn vrouw vervolgens op de grond een kogel aantrof, besloot de man om bij het politiebureau aangifte te doen. De Sittardenaar vertelde de politie dat hij samen met zijn vrouw en met enkele vrienden buiten naar het vuurwerk had gekeken toen hij vermoedelijk door de kogel werd getroffen.

Op basis van de aard van de verwonding, gaat de politie er vanuit dat de kogel door iemand in de lucht moet zijn afgeschoten. De kogel viel uiteindelijk weer naar beneden en schampte daarbij de buik van het slachtoffer.

De man heeft zich in het ziekenhuis in Sittard aan de wond laten behandelen en kon daarna weer naar huis. De politie stelt een nader onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):