dinsdag, 23. oktober 2007 - 20:35

10 BN' ers 'dansen op het ijs'

Amsterdam

Tien bekende Nederlanders binden vanaf vrijdag de kunstschaatsen onder en gaan samen met een professionele schaatspartner van Holiday on Ice proberen zowel de jury als de kijkers thuis te overtuigen van hun ijsdanskunsten. De nieuwste editie van Sterren Dansen op het IJs, wordt ook nu weer gepresenteerd door het duo Nance en Gerard Joling.

Dinsdagmiddag verschenen de sterren met hun schaatspartners op de Jaap Edenbaan in Amsterdam, om zich aan de pers te presenteren.

Ook winnares van vorig seizoen Sita en 'runner-up' Geert Hoes lieten zien dat ze het schaatsen nog niet verleerd zijn. Sita en Geert hebben zelfs een rol in 'Romanza' het schaatsspektakel van Holiday on Ice, weten te bemachtigen en zullen in het hele land te zien zijn.

Deelnemers aan de nieuwe serie 'Sterren dansen op het ijs' zijn: Presentator Sipke-Jan Bousema, oud-atlete / presentatrice Olga Commandeur, acteur Sander Foppele, acteur / presentator Ewout Genemans, zangeres Glennis Grace, actrice Melody Klaver, zangeres Maribelle, acteur Aram van der Rest, zangeres Floortje Smit en oud-voetballer en international Gaston Starreveld.
Categorie:
Tag(s):