woensdag, 29. augustus 2007 - 20:10

10 jaar kunst in Reeshof

Tilburg

Tien jaar kunst in de Reeshof, een feestje waard. De kunstenaars van Open Ateliers Reeshof genieten steeds meer belangstelling van kunstliefhebbers en mensen die gewoon een mooi betaalbaar kunstwerk zoeken voor aan hun muur. Om het tweede lustrum te vieren pakken de kunstenaars dit jaar extra uit. Niet alleen openen ze hun ateliers voor het publiek op zondag 9 september. Ook organiseren ze een kunstexpositie in winkelcentrum Heyhoef op zaterdag 8 september.

Open Ateliers Reeshof is een initiatief van zo’n 20 kunstenaars, om kunst onder de mensen te brengen. Iedereen is welkom die geniet van kunst, gewoon nieuwsgierig is of iets unieks zoekt om zijn interieur een speciaal, persoonlijk tintje te geven.

Op zaterdag 8 september organiseren de kunstenaars een expositie van 2 werken per kunstenaar op winkelcentrum Heyhoef. Op het centrale plein staan kramen waar u de werken kunt zien.

Zondag zijn de ateliers van de kunstenaars open voor publiek. Daar kunt u rechtstreeks naartoe of via de centrale expositie in wijkhuis Heyhoef. Daar is van iedere kunstenaar een werk te zien en zijn ook plattegronden verkrijgbaar met adressen van de deelnemers.
Provincie:
Tag(s):