maandag, 10. september 2007 - 11:35

12 september rampenoefening A6

Zeewolde

Op woensdag 12 september 2007 wordt aan de hand van een "oefenscenario" een grootschalige rampenoefening gehouden op de A6 ter hoogte van parkeerplaats Oeverwal. Aan deze zogenaamde multidisciplinaire oefening zullen de Flevolandse brandweer, politie, ambulancediensten, GHOR afdeling GGD, rijkswaterstaat en het waterschap deel nemen. Het is de bedoeling dat de weggebruikers niets te zien krijgen van de oefening.

Om 19.00 uur zal Rijkswaterstaa de snelweg A6 ten behoeve van de opbouw en daadwerkelijke oefening in beide richtingen afsluiten. Uiterlijk 22.30 uur zal de snelweg weer voor verkeer beschikbaar zijn.

Er is een omleiding ingesteld:
Het verkeer uit de richting Lelystad wordt omleid via de A6, afrit 11 richting Swifterband (N307). Ter hoogte van Swifterband (kruising N307 met de N711) wordt het verkeer linksaf geleid. Via toerit 12 kunnen de bestuurders hun weg vervolgen over de A6. Het verkeer uit de richting Emmeloord volgt dezelfde omleidingsroute en wordt eveneens via Swifterbant omgeleid om vervolgens de weg via de A6 te kunnen vervolgen.
Provincie:
Tag(s):