woensdag, 15. augustus 2007 - 16:15

15 topacts op 2 podia tijdens Geuzenpop

Enschede

Op zaterdag 25 augustus vindt alweer de derde editie van het festival Geuzenpop plaats op Het Rutbeek in Enschede. Nationale en internationale topacts zoals After Forever, Moke en vele anderen, zorgen dit jaar samen met een aantal regionale bands voor een zeer aantrekkelijk programma, maar Geuzenpop is meer!

Een muzikaal maar vooral ook gezellig festival. Geuzenpop wil de komende jaren uitgroeien tot een compleet festival met zo’n 5000 bezoekers. De organisatie (Stichting Geuzenpop) werkt hard aan de gezelligheid en compleetheid van het festival wat ook dit jaar weer te merken zal zijn!
Dit jaar staan er 15 top bands op de 2 podia; After Forever, Moke, El Guapo Stuntteam (BE), Mad Sin (DE), Mala Vita, As We Fight (DK), Malle Pietje & the Bimbo’s, Prodigal Sons, The Kevin Costners, Kudra Mata, Capacocha, WOW Factor, Face-It en Bell Pepper.

Een enorme circustent op het terrein doet dienst als Atak Danstent waar diverse DJ's verschillende stijlen dansmuziek draaien. Hoofdsponsor Jägermeister is aanwezig met de Moving Ice Bar. Een grote Amerikaanse truck met een bar die volledig van ijs is gemaakt.

De ‘Kids Crash’, biedt een afgeschermde plek op het festival speciaal voor kinderen tot 12 jaar.
Provincie:
Tag(s):