dinsdag, 26. juni 2007 - 17:07

16-Jarig meisje aangerand

Delft

Een 16-jarig meisje uit Delft is dinsdagochtend het slachtoffer geworden van een aanranding. De tiener was onderweg naar huis en reed door het recreatiegebied Midden Delfland over het fietspad op de Tanthofkade.

Een tegemoetkomende jogger vroeg haar de weg naar het sportpark. Ze legde hem het uit, maar hij begreep het niet. Ze liep een stukje met hem mee om het te verduidelijken, maar de man duwde haar voor een bruggetje tussen de twee meertjes de bosjes in.

Daar vonden de seksuele handelingen plaats. Op een gegeven moment wist ze de belager een trap te geven en weg te komen. Een paar minuten later passeerde ze in het park, in tegenovergestelde richting, een oudere man op de fiets. Ze omschrijft de jogger als een man van 25-30 jaar, met licht getint uiterlijk. 1,90 lang met een slank en gespierd lichaam (maar niet ‘breed’). Hij heeft donkere ogen en halflang haar met slag, naar achteren gekamd. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met een witte streep over de zijkanten en een wijd shirt.

De politie is op zoek naar mensen die rondom dit tijdstip in het park waren of wellicht de jogger herkennen. Met name zoeken we contact met de oudere man die het meisje op de fiets passeerde. Hij ging in de richting van de plaats waar het jogger het meisje de bosjes ingetrokken had.
Provincie:
Tag(s):