zondag, 23. september 2007 - 11:03

17-jarige rijdt auto van broer total loss

Hengelo

De politie heeft op donderdag 20 september aan de Johannes Bosboomstraat in Hengelo een 17-jarige Hengeloer aangehouden. Hij reed zonder rijbewijs in een auto van zijn broer die hij stiekem had meegenomen en veroorzaakte daarmee een aanrijding op de Dijksweg in Hengelo.

Op donderdag 20 september kreeg de politie omstreeks 23.30 uur een melding van een aanrijding op de Dijksweg in Hengelo. Ter plaatse troffen agenten een auto aan die total loss gereden was. Vermoedelijk had de bestuurder van de auto aan het einde van de weg, ter hoogte van de busbaan, een bocht over het hoofd gezien en daardoor een betonblok geramd.

De bestuurder had volgens een getuige de auto na de aanrijding de auto verlaten en was weggelopen. Agenten zochten de omgeving af en troffen een man, die voldeed aan het signalement, lopend aan op de Johannes Bosboomstraat. Deze man, een 17-jarige Hengeloer, bleek in de bewuste auto te hebben gereden.

Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar blies hij 0,6 promille tijdens de ademanalyse. Tegen de 17-jarige worden de nodige processen-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):