zondag, 22. juli 2007 - 10:09

1700 computerliefhebbers neergestreken op Campzone

Oirschot

Zo'n 1700 computerliefhebbers zijn afgelopen weekend neergestreken in Oirschot. Een grasveld vlakbij Eindhoven Airport doet dienst als kampeerterrein. Voorheen was het computerfestival nog in Biddinghuizen te vinden, maar volgens de organisatie zijn de condities in Oirschot beter.

In hun eigen tentjes en caravans spelen de gamers spelletjes of programmeren wat. Weer anderen hebben als liefhebberij het beheren van het kilometers geïmproviseerde netwerk. In bouwkeetjes hebben ze computer en netwerkruimtes ingericht. Middels een centrale straalverbinding bestaat er een internetverbinding. Kilometers netwerkkabel en glasvezelnetwerk lopen van tent naar tent, waar de nieuwste games samen worden gespeeld. Ook zorgen een aantal enorme aggregaten voor de nodige stroomvoorziening.

Onderling zijn vele competities met nieuwste games, zelfs met spellen die nog niet eens te verkrijgen zijn, zoals Jericho en Turning Point: Fall of Liberty. Ook zijn steeds meer meisjes op het evenement te vinden.
Diegene die vierkante oogjes krijgen, gaan gewoon zich een beetje vermaken met andere activiteiten op het terrein, waarbij zelfs een massage tot de mogelijkheden behoort.

Campzone duurt nog tot en met maandag 30 juli.
Provincie:
Tag(s):