dinsdag, 28. augustus 2007 - 16:04

31-jarige vrouw bekneld bij auto-ongeluk

Oostzaan

Dinsdagmorgen 28 augustus is een 31-jarige vrouw uit Amstelveen bekneld geraakt in haar auto nadat zij een aanrijding had gekregen. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding gebeurde op de Rijksweg A8 (Coentunnelweg) in Oostzaan De vrouw reed in een personenauto rond halftien vanuit de richting van het Knooppunt Zaandam even voorbij de afslag naar Oostzaan. Hier reed zij vermoedelijk van de derde naar de tweede rijstrook waar file was. Haar auto raakte met de rechter voorzijde de linkerzijde van een lichte vrachtauto met aanhanger die was geladen met twee caravans.

De vrouw werd door de brandweer uit het wrak van haar auto bevrijd en met vermoedelijk een hersenschudding en diverse zware kneuzingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur van de vrachtauto, een 54-jarige man uit Oost-Europa, kon met zijn broer (en bijrijder) na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.

Drie rijstroken zijn tijdens de hulpverlening afgesloten geweest. De verkeershinder duurde tot kort na half elf toen de weg weer werd vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):