maandag, 9. juli 2007 - 10:28

45 aanhoudingen op Ground Zero

Bussloo

De politie heeft in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 juli tijdens het muziekfestival Ground Zero in Bussloo 45 aanhoudingen verricht voor drugsbezit. Twee verdachten werden ingesloten. Het evenement is rustig verlopen, de openbare orde en veiligheid bleef gehandhaafd en er hebben zich geen problemen voorgedaan.

De politie heeft 45 aanhoudingen verricht voor drugsbezit. Eén verdachte, die zich niet kon legitimeren, was in het bezit van 50 XTC pillen. Hij is hiervoor aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor nader verhoor. Eén persoon werd aangehouden en ingesloten voor belediging en verzet tegen zijn aanhouding.

Het team Verkeershandhaving van de politie heeft in samenwerking met het KLPD, de KMAR, het BOB-team en collega’s van politieregio Gelderland-Midden na afloop van het evenement alcoholcontroles gehouden op diverse lokaties rondom Bussloo.

In totaal werden 2569 blaastesten afgenomen. 37 bestuurders werden betrapt op rijden onder invloed en kregen hiervoor een procesverbaal, 25 van hen zijn beginnend bestuurder. Van drie beginnend bestuurders werd het rijbewijs ingenomen.
Provincie:
Tag(s):