dinsdag, 9. oktober 2007 - 17:13

8000 meisjes voor Samsung Elite Model Look 2007

Amsterdam

Meer dan 8000 meisjes hebben zich dit jaar aangemeld voor de Samsung Elite Model Look 2007. Een glansrijke modellencarrière is een bestaan waar kennelijk vele jonge talenten van dromen. Het gevestigde bureau Elite Model Management is al meer dan 15 jaar gedreven in het scouten en begeleiden van modellen op internationaal top niveau. Na een strenge selectie zijn er van de dertig halvefinalisten nog tien finalisten overgebleven in Nederland en België. De finalisten presenteren zich op 21 oktober in het Amsterdamse Hilton, daar wordt bekend gemaakt welk Nederlands en Belgisch model de prestigieuze titel Elite Model of the Year mag dragen.

Elite Model Look is een jaarlijkse modellenwedstrijd die door Elite Model Management wordt georganiseerd om nieuwe talenten in Nederland te ontdekken. Voor het eerst werd de wedstrijd dit jaar ook in België opgezet. Iedere schoonheid tussen de 14 en 22 jaar kon zich inschrijven via de website van Elite.

Uit de 8000 aanmeldingen zijn tien finalisten geselecteerd door een jury bestaande uit Elite Amsterdam, onder leiding van directeur Jeroen van de Mast, Rob Peetoom en model Sofie Oosterwaal, gezicht van de Samsung Elite Model Look campagne. De finalisten worden de komende jaren begeleid tot ze klaar zijn om als fulltime model ingezet te kunnen worden. Elite directeur Jeroen van de Mast: “De nieuwe talenten maken eerst school af voordat ze hun carrière kunnen starten . De tien nieuwe Elite talenten worden zorgvuldig door ons begeleid en opgeleid om hen vervolgens op hoog niveau in te kunnen zetten. Onze Nederlandse modellen hebben niet voor niets een bijzondere plek in de markt door hun professionaliteit, nuchtere houding en gezonde werklust�.

Dit jaar wordt de Samsung Elite Model Look voor de zeventiende keer georganiseerd. De Nederlands-Belgische finale vindt plaats in het Hilton Hotel te Amsterdam. Het winnende Nederlandse en Belgische meisje reizen naar Turkije om daar deel te nemen aan de internationale Elite Model Look wedstrijd.

De kappers van Rob Peetoom, de visagisten van Lancaster en het styling team van Danie Bles Styling zijn achter de schermen lang met de meisjes bezig, dus de nieuwe talenten moeten geduldig zijn en in een team kunnen werken. In de finale zien we de tien Nederlandse en de tien Belgische finalisten in vijf rondes op de catwalk voorbij komen. Tijdens de Armani Finale Ronde worden de winnaressen bekend gemaakt.
Categorie:
Tag(s):