vrijdag, 21. september 2007 - 17:00

Aangehouden 'stenengooier' blijft verdachte na vrijlating

Son en Breugel

De 18-jarige man uit Son en Breugel, die afgelopen maandag werd aangehouden in het onderzoek naar de stenengooiers, is vrijdagochtend in vrijheid gesteld. De man blijft echter verdachte binnen deze zaak.

De 18-jarige inwoner van Son en Breugel werd maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het stenengooierincident met dodelijke afloop op de Sonseweg in Best op 29 april jl. (zie extra persbericht van maandag 17 september 2007). De man blijft hiervan verdacht, ondanks dat hij in vrijheid is gesteld. Het rechercheteam heeft de verdachte de afgelopen dagen verhoord. Op dit moment zijn er onvoldoende redenen om hem langer vast te houden.

De afgelopen week zijn ook nog diverse getuigen gehoord binnen dit zeer complexe onderzoek. De nieuwe informatie die naar boven is gekomen, wordt nu verder onderzocht door de rechercheurs.

Het rechercheteam blijft met de zestien rechercheurs op volle kracht aan het onderzoek werken en heeft nog steeds goede hoop om deze zeer gecompliceerde zaak op te helderen.
Provincie:
Tag(s):