dinsdag, 24. juli 2007 - 20:01

Aangetroffen dode man met geweld gedood

Schijf

De dode man die dinsdagmiddag aan de Nederheide is aangetroffen is defintief om het leven gekomen door een midsrijf dit is uit de eerste schouw op het lichaam gebleken. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend maar het staat vanst dat het niet om de bewoner van het huis gaat waarbij het lichaam is aangetroffen.

De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld rondom de woning. De politiehelikopter is ingezet om opnamen te maken van de omgeving, zodat rechercheurs een goed beeld krijgen van de omgeving. Met speurhonden is de bebossing rond de vindplaats doorzocht op zoek naar verdere sporen. Later op de dag zal de ME het bos nog doorzoeken naar eventuele aanwijzingen.

Het lichaam van de man is in de loop van de middag naar het mortuarium overgebracht. Uit de schouw op het stoffelijk overschot, wat vanochtend is aangetroffen op de Nederheide, is gebleken dat de man door geweld om het leven is gebracht. De politie zet het onderzoek voort. Later zal op het lichaam sectie plaatsvinden door het Nederlands Forensisch Instituut.

De politie zet het onderzoek o.l.v. de Officier van Justitie voort.
Provincie:
Tag(s):