dinsdag, 10. juli 2007 - 11:58

Aanhouding in zaak moord op schoonmaker

Enschede

Een 23-jarige man is als verdachte aangehouden in verband met de dood van een 56-jarige Enschedese schoolschoonmaker. Maandagavond 9 juli is door het Team Grootschalige Opsporing van de Politie Twente een 23-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord dan wel doodslag op een 56-jarige Enschedese schoolschoonmaker.

De 23-jarige verdachte is in de loop van maandagavond de 9e juli voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het team dat met het onderzoek bezig is, en op dit moment uit 25 leden bestaat, is nog op zoek naar de fiets van het 56-jarige slachtoffer. De fiets die hij naar zijn werk op school heeft meegenomen en in of bij de school gestaan moet hebben.
In een eerdere bericht werd gesproken over een donkerblauwe fiets, nu is echter bekend geworden dat het gaat om een meerkleurige fiets, voorzien van knijpremmen en donkerkleurige fietstassen. Het merk van de fiets is onbekend.

Uiteraard wil de het onderzoeksteam graag in contact komen met mensen die deze fiets gezien hebben of die weten waar deze fiets op dit moment mogelijk is. Zij worden verzocht contact op te nemen met de Politie Twente, Team Grootschalige Opsporing, te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):