woensdag, 29. augustus 2007 - 18:05

Aanhoudingen in onderzoek naar drugssmokkel

Venlo

De politie heeft in het kader van het drugsoverlastproject Hektor onlangs vier verdachten aangehouden op verdenking van smokkel van een aantal kilo’s softdrugs en een hoeveelheid harddrugs naar Duitsland. Dinsdag werden een 31-jarige man uit Blerick en een 28-jarige man uit Venlo aangehouden. De 31-jarige man werd later in de loop de dag in vrijheid gesteld. De 28-jarige man uit Venlo werd in verzekering gesteld.

Vorige week woensdag 22 augustus vond in het kader van dit onderzoek onder leiding van de Rechter-Commissaris een doorzoeking plaats in de woning van een 29-jarige Venlonaar, die ter plaatse werd aangehouden. Deze man werd afgelopen vrijdag door de Rechter-Commissaris in bewaring gesteld. Op 10 juli vond reeds de aanhouding plaats van een 27-jarige Venlonaar in Duitsland. Deze man bevindt zich momenteel nog in voorarrest in Duitsland.

Het onderzoek werd enkele maanden geleden opgestart en heeft geleid tot deze vier aanhoudingen. Momenteel is het onderzoek nog in volle gang. In het belang daarvan doet de politie geen mededelingen over de exacte hoeveelheid drugs die er mee is gemoeid.
Provincie:
Tag(s):