dinsdag, 25. september 2007 - 16:50

Aanrijding met 4 auto's na intrappen gaspedaal i.p.v. rempedaal

Roermond

Een 22-jarige man uit Roermond heeft maandagavond op de Bredeweg in die plaats een aanrijding veroorzaakt. Bij het ongeval waren in totaal vier auto’s betrokken en raakten drie personen licht gewond, meldt de politie.

De Roermondenaar reed over de Bredeweg toen hij in de bocht het gaspedaal i.p.v. het rempedaal indrukte. Hierdoor kwam hij op de andere weghelft terecht waar hij een tegemoetkomende auto schampte. Vervolgens botste een eveneens uit tegenovergestelde richting komende auto tegen de verdachte. De vierde auto botste achterop de laatste auto. Bij de aanrijding zijn drie personen licht gewond geraakt.

De politie meende dat de verdachte was gevlucht aangezien hij bij aankomst van de politie niet meer aanwezig was. Later bleek dat hij door vrienden was opgehaald en naar de eerste hulp was gebracht waar hij is behandeld aan zijn snijwonden in het gezicht. In het ziekenhuis is hij later gearresteerd. De overige twee gewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze later op de avond zijn ontslagen. Het rijbewijs van de 22-jarige Roermondenaar is ingevorderd.
Provincie:
Tag(s):