woensdag, 3. oktober 2007 - 16:31

Aanzienlijke drugsvangst in de Stad

Groningen

De politie heeft dinsdagmiddag in de wijk Beijum een 30-jarige Stadjer aangehouden voor drugsdealen en het bezit van drugs. De politie startte een onderzoek naar hem vanwege klachten uit de buurt. Dinsdagmiddag is hij door agenten klemgereden, nadat hij een leeftijds- en plaatsgenoot drugs had verkocht. Tijdens zijn aanhouding kwam met name een forse hoeveelheid drugs aan het licht.

Een eveneens 30-jarige Stadjer bracht de dealer een bezoek. Na zijn bezoek werden bij hem twee wikkels met harddrugs aangetroffen. Hij werd ingerekend. Na het bezoek van deze verdachte, reed de drugsdealer weg op zijn brommer. Agenten hielden hem aan. Zoeking aan zijn brommer leverde een complete handelsvoorraad aan harddrugs op, in totaal 100 gram.

In zijn woning werd tijdens zoeking nog eens 40 gram harddrugs en een aanzienlijke hoeveel softdrugs gevonden. Ook traangas, patronen en een groot geldbedrag werden aangetroffen. Tenslotte maken ook twee laptops deel uit van het onderzoek. Mogelijk dat deze gestolen zijn. Dit wordt nader onderzocht. De drugs en overige goederen zijn in beslag genomen.

De klant mocht na verhoor het politiebureau weer verlaten. De 30-jarige dealer is ingesloten voor nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):