dinsdag, 2. oktober 2007 - 12:46

Acteur Hugo Metsers zet zich in voor natuur

Haarlem

De Groene Bakfiets van Natuurmonumenten toert sinds 27 september door Nederland en doet woensdag 3 oktober Haarlem aan. Haarlemmer/acteur Hugo Metsers zal op de bakfiets plaatsnemen en aan Frank Heesbeen van het Teylercollege één vierkante meter natuur aanbieden.

Zo wil de acteur alle inwoners van Haarlem – van jong tot oud - oproepen de stad groener te maken. Met de open en groen toer van Natuurmonumenten vragen prominente Nederlanders uit verschillende hoeken van de samenleving aandacht voor de natuur in de eigen omgeving.

Onder het motto ‘elke vierkante meter telt’ rijden diverse bekende Nederlanders twee weken lang door het land met een tot natuurgebied omgebouwde bakfiets. Zij dagen alle inwoners en bedrijven in Nederland uit om de mouwen op te stropen voor de natuur.

Bekende Nederlanders die zich hier voor inzetten zijn onder andere Wubbo Ockels, Erik van der Hoff en Henk Ramauter. Hugo Metsers is woensdag om 14.00 uur aanwezig bij het Teylercollege op de Aziëweg in Haarlem. Meer informatie over de actie is te vinden op www.nederlandopenengroen.nl
Provincie:
Tag(s):