donderdag, 22. november 2007 - 15:59

Actie StrooiGoed! Vervul een wens!

Zeeland

Sinds woensdag doen kinderen van verschillende basisscholen in Zeeland mee aan een ludieke landelijke actie – Actie StrooiGoed! Vervul een wens! De actie is simpel, leuk en heel doeltreffend. De kinderen verkopen in de periode 22 november tot en met 2 december voor €1,50- zakjes Doe Een Wens-pepernoten (250 gram) aan familie, vrienden, kennissen en buren.

Met de opbrengst van de actie helpen de kinderen de wensen te vervullen van leeftijdgenootjes die levenbedreigend ziek zijn. In totaal doen ruim 70 basisscholen mee aan deze landelijke actie van Doe Een Wens. Samen gaan zij proberen om 38510 zakjes pepernoten te verkopen!

Op dinsdag 20 november heeft Sinterklaas samen met Doe Een Wens-kind Frederique, bij de Wilhelminabasisschool in Hilversum, Actie StrooiGoed! Vervul een wens! op een feestelijk manier afgetrapt. Op school wachtte Sint een leuke verrassing. Als startschot van de actie gaf Frederique Sinterklaas, samen met de kinderen van de school, de grootste Doe Een Wens-pepernotenzak van Nederland!

Frederique is 6 jaar en heeft Acute Lymfatische leukemie gehad. Op dit moment gaat het gelukkig goed met haar. Doe Een Wens heeft in het voorjaar van 2006 haar liefste wens in vervulling laten gaan en Frederique verrast met een nieuwe roze kamer met een Winx Club bed.

Wibra biedt de speciaal ontworpen zakjes met Doe Een Wens pepernoten gratis aan voor deze actie. De Doe Een Wens pepernotenzakjes zijn alleen verkrijgbaar voor de scholen die zich eerder deze maand hebben opgegeven voor de Actie StrooiGoed! Vervul een wens!
Provincie:
Tag(s):