zaterdag, 22. december 2007 - 19:06

Actievoerende politie doneert geld aan Serious Request

Den Haag

Zaterdagochtend 22 december is een grote verkeerscontrole gehouden in het kader van de acties van de politiebonden (ACP en ANPV) langs de N36 bij Vriezenveen. Door 50 politiemedewerkers werden automobilisten gecontroleerd en waar nodig gewaarschuwd. Er zijn nauwelijks bekeuringen uitgedeeld. Bovendien hebben de actievoerende bonden namens 3FM geld ingezameld voor schoon drinkwater.

De actiebereidheid onder de politiemedewerkers was groot. De actie was opgezet door een ACP-kaderlid. De gecontroleerde burgers gaven spontaan een kleine € 3000,- voor het goede doel van 3FM. De besturen van de ACP en ANPV besloten elk €1000 daaraan toe te voegen. In totaal is bijna € 5000,- opgehaald. Dit bedrag is vandaag bij het glazen huis in Den Haag aangeboden aan de drie 3FM.

De politie heeft vandaag een donatie van 5000 euro gedaan bij het Glazen Huis van 3FM in Den Haag. De politie had een groot deel van het geld opgehaald tijdens een publieksvriendelijke actie langs de N36 in Vriezenveen zaterdagochtend. Door 50 politiemedewerkers werden automobilisten gecontroleerd en waar nodig gewaarschuwd. Er zijn nauwelijks bekeuringen uitgedeeld.

De gecontroleerde burgers gaven spontaan een kleine € 3000,- voor het goede doel van 3FM. De besturen van de ACP en ANPV besloten elk €1000 daaraan toe te voegen. In totaal is bijna € 5000,- opgehaald.
Provincie:
Tag(s):