vrijdag, 19. januari 2007 - 22:39

ADO begint tweede competitiehelft met verlies

ADO Den Haag is de tweede competitiehelft begonnen met een 1-3 verliespartij tegen AZ. De residentieclub kwam op slag van rust op achterstand door een benutte penalty van Mendes da Silva. De pingel werd versierd door Danny Koevermans die in het zestienmetergebied door Ferry Bodde werd gevloerd.

In de tweede helft probeerde AZ de score uit te bouwen, maar stuitte het op een veerkrachtig ADO Den Haag. AZ kwam echter wel op 2-0. Mendes da Silva was ook verantwoordelijk voor de tweede treffer van de Alkmaarders.

Rankovic zette ADO in de 72-ste minuut op 1-2, maar Maarten Martens besliste het duel in het voordeel van AZ door een juweel van een doelpunt te maken. ADO Den Haag eindigde het duel met tien man. Rankovic kreeg een minuut voor het einde van de wedstrijd de rode kaart voorgeschoteld van arbiter Blom, dit wegens praten.