vrijdag, 16. februari 2007 - 22:44

ADO Den Haag heeft vooral pech tegen Willem II

ADO Den Haag is in Tilburg tegen Willem II tegen een 2-1 nederlaag aangelopen. De ploeg van Lex Schoenmaker had in het degradatieduel tegen Willem II vooral last van pech.

De residentieclub begon de wedstrijd in Tilburg goed. Santi Kolk schoot zijn werkgever binnen zestien minuten op een 0-1 voorsprong. ADO wist de score echter in de eerste helft niet uit te breiden. Het woord was zelfs aan Willem II, dat via de Braziliaan Cristiano op gelijke hoogte wist te komen.

De tweede helft verging het ADO Den Haag niet veel beter. Cristiano zag zijn naam in de 62-ste minuut voor de tweede keer op het scorebord verschijnen. Een minuut eerder moest Schoenmaker noodgedwongen wisselen na een blessure van Bunjevcevic. Het leed voor de interim-trainer van de Hagenaars werd nog groter, nadat hij vijf minuten na de wissel van Bunjevcevic weer een verdediger moest wisselen door een blessure. Ditmaal was het Tininho, die de defensieve zorgen voor Schoenmaker nog groter maakte.

ADO Den Haag wist na de gedwongen wissels niet meer in scoringspositie te komen, waardoor de Tilburgse fans de komende dagen een goed carnaval tegemoet gaan.