woensdag, 24. oktober 2007 - 20:06

Adriatik Coral Compact wint publieksprijs

Utrecht

Bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2007 hebben de Adriatik Coral Compact S 590 SP van Adria Nederland gekozen als de Kampeerauto van het Jaar. De bezoekers waren zeer positief over de winnende kampeerauto, die werd gekenmerkt als compact, compleet, betaalbaar, degelijk en met veel bruikbare ruimten. De verkiezing is een initiatief van de Kampeer & Caravan Industrie (KCI), de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

De Coral Compact heeft een totale lengte van 5,99 m. Het meubilair is gemaakt van wit eiken fineer. Een vast bed over de gehele breedte (2,00 m. x 1,40 m.), een toiletruimte met het nieuwe Thetford C 250 toilet en een keukenblok voorzien van een 3-pits gasstel en spoelbak met glazen afdekplaten zijn aanwezig. Onder het vaste bed bevindt zich een garage met een hoogte van 1,05 m. Deze Adriatik Coral Compact op Fiat Ducato basis, heeft de bredere spoorbreedt! e van 198 cm. Prijs: vanaf 49.395 Euro, incl. BPM en BTW.

De verkiezing Kampeerauto van het Jaar werd voor het eerst gehouden. Het is een echte publieksprijs en elke bezoeker van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kon een stem uitbrengen. De groei van het segment kampeerauto's is een van de meest opvallende ontwikkelingen in de branche.
Categorie:
Tag(s):