maandag, 9. juli 2007 - 12:21

‘Fitste 4Daagse Fietser 2007’

Diever

De Drentse Fiets 4Daagse organiseert in samenwerking met Groene Land Achmea tijdens de komende Drentse Fiets 4Daagse de actie Fitste 4Daagse Fietser 2007.

Omdat gezondheid en veiligheid van onze fietsers een hoge prioriteit heeft, willen wij als organisatie meer weten over de conditie van onze deelnemers. De Nederlanders worden volgens de laatste onderzoeken steeds zwaarder. De Drentse Fiets 4Daagse wil met de verkiezing een bijdrage leveren aan het vergroten van de bewustwording om gezond te leven.

Tijdens de 4Daagse zijn de deelnemers volop gezond in beweging. Door middel van enquêteformulieren willen wij meer te weten komen over de fitheid van onze deelnemers. Uit de inzendingen wordt een groep geselecteerd, waarna wij met behulp van de Groene Land Achmea health Centers, in september 2007 de winnaars bekend kunnen maken. Groene Land Achmea stelt als hoofdprijs een hometrainer beschikbaar.

Dat bewegen niet alleen maar als gezond en effectief wordt gezien, maar vooral ook heel plezierig kan zijn, bewijst het grootste en gezelligste fietsevenement van Nederland al tweeënveertig jaar. Doe ook mee met de Drentse Fiets 4Daagse van 10 t/m 13 juli en maak kans op de titel ‘Fitste 4Daagse Fietser 2007’. Inschrijven is mogelijk op maandag 9 juli van 11.00 tot 17.00 uur in de startplaatsen Assen, Emmen, Diever, Hoogeveen en Meppel.
Provincie:
Tag(s):