dinsdag, 20. februari 2007 - 11:15

‘Franeker heeft ‘t’ op beurs Huis & Tuin

Franeker

Van 1 t/m 4 maart 2007 is in het WTC Expo Centrum te Leeuwarden de jaarlijkse beurs Huis & Tuin. De gemeente Franekeradeel presenteert hier traditiegetrouw de nieuwe bouwplannen en de ontwikkelingen in de dorpen. Het nieuwe hoogwaardige woonplan Franeker Zuid staat dit jaar centraal. Nieuw is dat dit jaar het opzetten en bemannen van de beurs tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met stichting “Franeker heeft ‘t.�

Na jaren van voorbereiding is het zover. De uitgifte van de eerste kavels van het nieuwe hoogwaardige woongebied Franeker Zuid. De projectontwikkelaar van Franeker Zuid is aanwezig om informatie te verstrekken over dit woonplan, waar ‘stad en land elkaar ontmoeten’. Ook kan de projectontwikkelaar de geïnteresseerde alles vertellen over het proces van uitgifte van vrije, voor particulieren gereserveerde bouwkavels.

Dit jaar presenteert de gemeente Franeker niet alleen nieuwe bouwplannen. Franeker als woon- en cultuurstad wordt extra onder de aandacht gebracht. Hiertoe heeft de gemeente contact gezocht met de stichting ‘Frankeker heeft ‘t�. In nauwe samenwerking hebben de gemeente en de stichting een sfeervolle stand gerealiseerd met verrassende elementen.

Tijdens de beurs zal de stichting Franeker heeft ’t de nieuwe website van de stichting presenteren. Deze website toont o.a. alle activiteiten die plaatsvinden in Franeker, en presenteert zich bijna als een ‘digitale VVV’. Zo kunt u ook hotels, camping e.d straks boeken via een link op de site. Ook kan men interactief activiteiten toevoegen aan de activiteitenkalender.

De openingstijden van Huis & Tuin zijn op donderdag 1 maart en vrijdag 2 maart van 14.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 3 maart en zondag 4 maart zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Provincie:
Tag(s):