zondag, 2. december 2007 - 19:36

‘Kaart met groet, doet militair goed’, vér boven verwachting

Ermelo

Het verloop van de op zaterdag 1 december door de Oranjevereniging Ermelo gestarte kaartenactie voor de Nederlandse militairen in het buitenland, heeft het bestuur compleet verrast! Gelijk de eerste dag waren alle beschikbare kaarten geschreven waardoor, voor sluitingstijd van de winkels, de boel kon worden opgeruimd.

Mede dankzij de Sinterklaasinkopen en het goede weer was het aan de kraam vanaf het begin gezellig druk.

Zaterdagmiddag is door de Oranjevereniging contact gezocht met de drukker om voor maandagmiddag weer een voorraad kaarten te hebben. De actie duurt tot en met dinsdagavond. Maandag- en dinsdagmiddag zijn er ook militairen op de stand. Deze zijn net terug van hun missie en vertellen hoe belangrijk een kaartje is. Er is ook een militaire ziekenauto te zien.

Mede door de vrijwilligers en de hulp van restaurant “In de Volksmond� is de eerste dag boven verwachting verlopen. Veel militairen-op-missie zijn nu al rond de kerstdagen verzekerd van een kaart met groet uit Ermelo.

Militairen uit Ermelo die niet vanuit een kazerne uit Ermelo zijn uitgezonden, willen de Oranjevereniging graag een kaart sturen. Dit kan tot en met vrijdag 7 december via: oranjeverenigingermelo@gmail.com
Provincie:
Tag(s):