vrijdag, 16. november 2007 - 19:17

“Fantastisch woonproject mooie start voor de Markiezaten�

Bergen op Zoom

Met een druk op de knop ging op donderdag 15 november jl. de eerste paal van het nieuwbouwplan ‘De Klaverwei’ de grond in. Deze handeling werd verricht door de wethouders Hagenaars en Veraart van Bergen op Zoom. Daarmee is de bouw van De Klaverwei officieel gestart en is dit het eerste deelplan van De Markiezaten dat daadwerkelijk gebouwd wordt.

Wethouder Hagenaars roemde De Klaverwei om de dorpse opzet van het plan: “Het is een fantastisch woonproject en een mooie start van De Markiezaten. We kunnen met z’n allen constateren dat de toekomstige bewoners de juiste keuze hebben gemaakt.� Na de officiële handeling was er gelegenheid om samen het glas te heffen op de nieuwe woonomgeving en nader kennis te maken met de nieuwe buurtgenoten.

De Klaverwei is een nieuwe woonbuurt met 94 grondgebonden woningen. Het plan is door Berlaere Vastgoedontwikkeling uit Best en Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch ontwikkeld. De bouw wordt voor Berlaere gerealiseerd door Huybregts Relou.

De Klaverwei maakt deel uit van het nieuwe woongebied De Markiezaten, waar de komende jaren circa 1.600 woningen worden gerealiseerd. De Markiezaten liggen aan de zuidzijde van Bergen op Zoom, tegen de Brabantse Wal. Ze worden geflankeerd door natuurgebied het Markiezaat.
Provincie:
Tag(s):