vrijdag, 19. oktober 2007 - 19:05

‘Popstar’ Erik Hulzebosch komt met cd

Amsterdam

Het album van de winnaar van het eerste seizoen van So You Wannabe A Popstar Erik Hulzebosch ligt vanaf a.s. maandag in de winkels. Op het album, ‘Zwart IJs’ getiteld, staan twaalf Nederlandstalige nummers variërend van ballads tot feestnummers. Natuurlijk staan de hitsingle ‘Extase (zonder jou)’ en zijn nieuwste single met Maud Mulder ‘Zo Zijn Wij’ ook op het album.

De officiële albumpresentatie van ‘Zwart IJs’ is dinsdagmiddag 23 oktober rond 12.45 uur voorafgaand aan de perspresentatie van Sterren Dansen op het IJs in de Jaap Eden IJshal in Amsterdam. Erik zal dan ook een nummer van zijn album ten gehore brengen.

Op vrijdag 18 mei 2007 versloeg Erik Hulzebosch meisjesidool Sascha Visser in de finale van So You Wannabe A Popstar en sleepte hij het platencontract binnen. In de finale zong hij zijn single ‘Extase (zonder jou)’ en dat was niet voor het laatst. De single werd een absolute hit en stond zes weken lang in de top 5 van de Single Top 100.

Vijf maanden na zijn glorieuze overwinning in So You Wannabe A Popstar lanceert Erik Hulzebosch zijn album ‘Zwart IJs’ én zijn nieuwe single ‘Zo Zijn Wij’; een duet met Maud Mulder. Natuurlijk zijn alle twaalf nummers Nederlandstalig waardoor het album als echte Nederpop beschouwd kan worden. Naast het duet met Maud staat vanzelfsprekend ook de hit ‘Extase (zonder jou)’ op het album. Ook de nummers ‘De Clown’ en ‘Laat me (vivre)’, waarmee hij in het tv-programma So You Wannabe A Popstar heel Nederland verraste, zijn op het album te vinden.
Categorie:
Tag(s):