dinsdag, 6. november 2007 - 14:39

Afellay weigert verlening contract PSV

Eindhoven

Middenvelder Ibrahim Afellay wil zijn contact bij PSV niet verlengen. PSV wil de speler graag tot 2013 onder contract hebben, maar Afellay mist het vertrouwen van de club. Dat staat te lezen in diverse dagbladen vandaag.

Als de landskampioen de speler wil behouden na 2010 moet deze met een beter financieel voorstel komen. „Ik wil met alle plezier nog vele jaren bij PSV voetballen, maar dan moeten ze wel laten zien dat ze mij er graag bij willen hebben.�, zo zegt de 21-jarige middenvelder in het Eindhovens Dagblad. Afellay benadrukt tegenover die krant dat hij niets liever wil dan zijn contract verbeteren en verlengen. „Ik ben een echte PSV’er, heb hier mijn opleiding genoten en heb het heel goed naar mijn zin. Ik leer nog elke dag bij, dus Sportief is er geen reden om hier weg te willen.�

Vrijdag zal directeur Jan Reker met Afellay in gesprek gaan. Omdat Afellay geblesseerd is, is hij niet met de selectie naar Turkije gegaan. Daar speelt de club in Istanbul een belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Fenerbahce.
Categorie:
Tag(s):