maandag, 3. september 2007 - 22:12

Afsluiting wegvak Oostvaardersdijk (N701)

Almere

Maandag 17 september a.s. gaan de reeds aangekondigde onderhoudswerkzaamheden aan de Oostvaardersdijk tussen de Block van Kuffelerweg en de IJmeedijk van start. Uiterlijk 21 september moeten ze zijn afgerond. Dit meldt de gemeente Almere op haar site. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden wordt het gedeelte Oostvaardersdijk tussen de Block van Kuffelerweg en de IJmeerdijk afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dit kan niet anders vanwege de veiligheid van de wegwerkers. Bovendien worden delen van de weg opengebroken en dient daarbij de veiligheid van de weggebruikers te worden gegarandeerd.

Verkeersafwikkeling

Tijdens de afsluiting van het weggedeelte wordt het verkeer door borden omgeleid via de Grote Vaartweg en Hogering. Het langs de weg liggende fietspad wordt niet afgesloten.

De werkzaamheden

De werkzaamheden omvatten het vervangen van oude gescheurde asfaltlagen door nieuwe, het aanbrengen van een voegvulling in de asnaad van de weg en het aanbrengen van een nieuwe wegmarkering.

Meer informatie over deze en andere werkzaamheden aan het provinciale wegennet kunt u vinden op de provinciale internetpagina van flevoland.nl.
Provincie:
Tag(s):