woensdag, 29. augustus 2007 - 17:14

"Aftrap" verkoop Parkwoningen fase 2

Groningen

Een vide? Wonen op de eerste verdieping? Of toch liever 6 slaapkamers zodat familie en vrienden kunnen blijven slapen? De toekomstige bewoner van een Parkwoning mag en kán het zelf bepalen, kenmerkend aan een project met KUUB. In samenspraak met de toekomstige bewoners worden deze woningen gebouwd met een zeer hoge kwaliteit en ontstaat er een unieke en duurzame nieuwbouwlocatie. De Parkwoningen zijn 18 ruime stadsvilla’s, met een parkeerplaats op eigen erf, wat uniek is in deze wijk.

De kroon op de grootschalige en succesvolle wijkvernieuwing in de Oosterpark te Groningen; nieuwbouwlocatie “De Velden�. De naam is een knipoog naar de voormalige gebruiker van de locatie, namelijk het FC Groningen stadion.

Een vriendelijk en groen stukje, vlakbij de binnenstad van Groningen. Op de locatie worden 155 gezinswoningen en een aantal appartementen gerealiseerd, waarvan 36 woningen in particulier opdrachtgeverschap ontwikkeld zullen worden onder begeleiding van KUUB centrum particuliere bouw. KUUB is voor de zomer reeds gestart met het project Parkwoningen fase 1; het eerste project in deze nieuwe buurt dat in de verkoop is gegaan. Na het succes van fase 1 is het nu de beurt aan fase 2 op zaterdag 1 september 2007
Provincie:
Tag(s):