dinsdag, 17. juli 2007 - 10:53

Aisha Rieck spoorloos met biologische moeder

Assen

Sinds vrijdag 13 juli wordt het 5-jarige meisje Aisha Rieck uit Haren vermist. Het meisje woont bij pleegouders. Haar pleegvader heeft haar vrijdagmorgen bij het station in Groningen aan haar biologische moeder meegegeven, vanwege een bezoekregeling. Sindsdien is niets meer van het meisje en haar moeder vernomen.

Op welke manier ze het station hebben verlaten, is niet bekend. De politie is op zoek naar het meisje en haar biologische moeder, de 33-jarige Alexandra R. uit Assen.

Signalement:

Alexandra R. , 33 jaar, circa 1.80 m lang, mager/tenger postuur, donkerblond geverfd haar en donkere ogen. Ze droeg een donkere lange broek, een trui of een shirt en puntschoenen of -laarzen. Ze droeg geen jas.

Aisha Rieck, 5 jaar, 16 kilo, donkerblond tot donker half lang haar en een opvallend grijze voortand. Ze heeft gaatjes in haar oren, mogelijk dat ze oorbellen draagt. Ze droeg een spijkerbroek en een spijkerjasje, een witte trui met capuchon met aan de onderkant een roze konijntje en blauwe Geox schoenen.

Mensen die het meisje of haar moeder hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):