zondag, 15. juli 2007 - 11:59

Ajax, PSV en AZ winnen ook hun oefenduels

Ajax oefende zaterdag in Noordwijkerhout tegen hoofdklasser VVSB. De ploeg van Henk ten Cate zegevierde met 4-0. Voor rust scoorden enkel nieuwelingen. De van FC Twente overgenomen Bakircioglu trof twee keer doel en de Zuid-Afrikaanse testspeler Fanteni scoorde één keer. Tijdens de tweede 45 minuten scoorde alleen Mitea.

PSV boekte een 10-0 overwinning op bezoek bij de Limburgse tweedeklasser Wilhelmina'08. De nieuwelingen Lazovic en Perez scoorden beide één keer. De overige goals kwamen op naam van Kromkamp, De Jong, Väyrynen (2x), Voss (2x), Afellay en Zeefuik.

AZ boekte een 7-0 overwinning op tweedeklasser vv Strijen. Alle doelpunten vielen voor de rust. Arie, Koevermans en Molhoek scoorden alle twee keer. Cziommer wist één keer het net te vinden.