woensdag, 31. oktober 2007 - 10:05

Al ruim 20.000 deelnemers aan recordpoging

Amsterdam

Van Beautysalon tot basisschool en van ROC tot makelaarskantoor. Op dit moment schreven ruim 20.000 mensen zich in op www.zetmop.nu om mee te doen aan de recordpoging van CliniClowns. Ze geven daarmee gehoor aan de oproepen van o.a. Jack van Gelder, Frank de Boer en Leontien van Moorsel om op 9 november a.s. om 11.11 uur een rode neus op te zetten. Met dit initiatief vraagt CliniClowns aandacht voor zieke en gehandicapte kinderen.

In aanloop naar 9 november vinden er diverse activiteiten plaats waarmee CliniClowns aandacht vraagt voor de recordpoging voor het Guiness Book of Records. Op 4 november geven Leontien van Moorsel en Brace het goede voorbeeld op de Jonge Gezinnen Beurs door alvast de rode neus op te zetten. Zanger Brace heeft een speciaal Zet 'm op! lied gecomponeerd voor de actie, dat voor het eerst op de beurs te horen is.

Aanmelden kan nog via Zet hem op. Zet op 9 november om 11.11 uur de neus op en steek hiermee zieke en gehandicapte kinderen een hart onder de riem. Bovendien: Elke neus telt voor een nieuw wereldrecord.
Categorie:
Tag(s):