maandag, 24. september 2007 - 9:45

Alfa-college studenten op het TT-circuit

Groningen/Assen

Tijdens de Vijverbergtrofee op het TT-circuit in Assen, op maandag 1 oktober, laten studenten van de opleiding Motorvoertuigentechniek van het Alfa-college uit Groningen zien wat zij in huis hebben.

De studenten Motorvoertuigentechniek volgen hun opleiding bij het Alfa-college in Groningen. Ze houden tijdens de Vijverbergtrofee een gevarieerde themadag voor leermeesters van tientallen stagebedrijven van hun opleiding. De genodigden maken kennis met het Alfa-college Raceteam en met projecten op het gebied van duurzame brandstof.

Grootste ‘eyecatcher’ is o¬ngetwijfeld het Alfa-college Raceteam, dat genodigden de kans geeft om in een echte BMW over het TT-circuit te scheuren. Drie BMW’s zijn door achtereenvolgende ‘jaargangen’ studenten geprepareerd en geperfectioneerd tot krachtige racewagens.

Tegelijk laten de studenten zien dat het bij Motorvoertuigentechniek niet alleen om snelheid gaat. Ze geven ook tekst en uitleg bij een aantal door henzelf aangepaste auto’s die op pure plantaardige olie of andere duurzame brandstof rijden.
Provincie:
Tag(s):